Yusuf pertama kali kena air laut....

on Thursday, December 26, 2013


Hari ini 25 Disember 2013 saya bawa Wardah, Yusuf dan adik Yusuf dalam perut ke Pantai Merdeka.....lambat sampai dalam jam 11 pagi tetapi best...

Makan nasi campur (pagi sahaja ada), wardah makan nasi ayam suap Yusuf....

Yusuf ni tak sihat sebab kena sakit apa ntah di kaki..ada gelembung air tetapi dah pecah....dok makan ubat...


Yusuf teruja sebab pertama kali datang ke pantai...kami beli tikar (murah RM 10 dulu RM 30) serta alatan bermain pasir (alatan ni beli di Bertam)...



Yusuf suka bot dan dok tunjuk ja...lagi satu rupanya dia nampak kubah masjid seberang sana...dia sebut jid jid jid...Yusuf cukup suka kubah masjid....


Yusuf sedang musnahkan istana pasir yang ibu dia buat...



sesi memperkenal air laut kepada Yusuf.... bagi lega gatal kaki dan ruam di tengkuk dia....


Basuh kepala dan tengkuk....


Berlemuiiih




Yusuf paling tak boleh tengok orang tidur dia suka join....




Bapa Yusuf













"Mak Su tolong tolak basikal Yusuf sat"....

on Sunday, November 10, 2013



Tadi bawa Adik mai umah..mak pesan bagi Rendang ayam kat dia yang sedang mengaji Medic di AUCMS Bertam...

Dia suka main dengan Yusuf....

Tadi masa dia solat maghrib Yusuf terkekeh gelak sebab dia tau Mak Su dia suka agah dia....dia kenal...

Nuruddin

Majlis Pertunangan di Anak Kurau

on Thursday, November 7, 2013


Hari Selasa lalu 6 Nov 2013 kami berkunjung ke Kg Ank Kurau sempena pertunangan anak keluarga angkat kami di sana.

Alat muzik pun gntung kat luar ja....


  Depa dapat bantuan ubahsuai rumah buh bata baru tapi fesyen sama iaitu ruang santai ruang tamu tiada pintu dan hanya dinding separuh.

Pak Ndak...


Manan dah ada kerea MyVi dia beli..sekarang kerja di Putrajaya....


Siti Fairuz..



Selepas itu kami ke Hospital Taiping menziarahi Pak Su Usup (anggota Ghazal Al Hidayah) yang berada di ICU akibat kemalangan yang menimpa....Moga Alalh permudahkan keluarga beliau.

Nuruddin...

Video Latihan Nasyid Rapat Jaya Tambahan

on Monday, September 2, 2013









Muhammad Yusuf Comel...

on Sunday, September 1, 2013


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf All Rights Reserved