on Friday, June 5, 2015

Jom mula langkah kebaikan hari ini...
Sebenarnya saya dah amal beberapa perkara yang selaras dengan kempenKindness Malaysia antaranya..
1) Sediakan 2 not RM 1 sehari dan hulurkan kepada pekerja yang saya lihat bekerja berpeluh-peluh, kadangkala beri kepada cleaner Nepal yang sedang beratur beli air.
2) Beri RM 1 kepada pemungut duit kutu bulanan apabila saya terlewat bayar (misalnya kelmarin kerana MC terlewat bayar) sebab beliau akan dahulukan wang saya untuk penerima KUTU bulan berkenaan.
Biar sedikit tapi istiqamah....
Saya rasa kempen RM 1 sangat mudah untuk kita mulakan langkah uat baik .... apa kata anda?
Muhammad Nuruddin Bashah.
017 6291368


Terima Kad Kindness

You added 2 new photos.
11 hrs · 
Takdir saya menerima kad @kindness daripada Pengasas Kindness Malaysia Muhammad Bin Kamarulazizi maka saya perlu progresifkan lg amal bakti sesama manusia, haiwan, alam sekitar..Insya Allah




Yusuf di tahan di wad Melur Sungai Petani

on Friday, April 17, 2015


Yusuf di emergency Hos Sg Petani. muntah n cirit.makan minum pun tak mau dah...janji kat dia jangan nangis, ptg nh ayah bw pi PASTI...dia nak pi hos pun pakai baju PASTI...
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.










Dah tak muntah dah, mula makan bubur, minum susu,minta air duch lady..santapan pertama dia ikan bilis masa tgok sy sarapan tadi. dia memg suka ikan bilis. Kpd yg ziarah asistant saya ni sy ucpkn ribuan terima ksh. doakan Yusuf ya...
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.







Saya dah makan bubur dgn air milo,saya nak keluar cepat jumpa Mayam...
— with Wardah Binti Abdul Rahman.





Yusuf round wad bila tau dah boleh keluar wad...
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.






Yusuf dah 3 tahun

Selamat hari lahir ke 3 Muhammad Yusuf..ayah bangga ada anak mcm Yusuf..tahun dpn masuk Pasti na..
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.


Yusuf tak ceria sgt sebab baru keluar wad....



Video Yusuf cakap depan pintu



Layan Yusuf ckp sementara tgu Wardah Binti Abdul Rahman buka pintu rumah

video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved