Ziarahi alin di Batu Kurau

on Thursday, March 28, 2013


15 Mac 2013 lalu kami ke batu Kurau kg Anak Kurau..menziarahi keluarga angkat kami di sana...Azlin adik Manan patah tangan masa dok main kasut tumit tinggi kak dia  Azlin ni baru darjah 1....

Suasana kampung ni memang best..rugi kalau tak pernah sampai...



Yusuf dengan dua pupu dia...


Wardah nak jumpa jugak kakak Sepupu dia kak Widad dok di Brunai,  jadi kami balik lagi ke kedah 17-18 Mac lalu (minggu sebelum tu dah balik melawat Pak Nyang)...




Ibu-ibu dengan anak-anak


Bapak-bapak dengan anak-anak (tu abg fahmi)


Menyembang dengan dua pupu dia...Iman


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved