Yusuf dan troli Giant

on Wednesday, November 28, 2012

 
Cuti sempena Awal Muharram dan Hari Deepavali yang lalu kami balik kampung Balik Pulau.
 
Tok dan Mak Su Jannah beli 'walker' untuk Yusuf. Ketika di Giant Bayan Baru, kami cuba bagi Yusuf duduk dalam troli barang ni sebab Yusuf dah boleh duduk tegak di rumah..nampaknya Yusuf lulus ujian..hehe. Lepas ni tak payah dah tolak Yusuf dalam 'stroller' bila beli barang di Tesco/Giant. 
 
Yusuf penat dan mengantuk..baru lepas cuba 'walker' yang dipamerkan..naik macam dah beli, ke sana sini tak hirau orang..
 
 
**Ibu Yusuf**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved