Majlis Pertunangan di Anak Kurau

on Thursday, November 7, 2013


Hari Selasa lalu 6 Nov 2013 kami berkunjung ke Kg Ank Kurau sempena pertunangan anak keluarga angkat kami di sana.

Alat muzik pun gntung kat luar ja....


  Depa dapat bantuan ubahsuai rumah buh bata baru tapi fesyen sama iaitu ruang santai ruang tamu tiada pintu dan hanya dinding separuh.

Pak Ndak...


Manan dah ada kerea MyVi dia beli..sekarang kerja di Putrajaya....


Siti Fairuz..Selepas itu kami ke Hospital Taiping menziarahi Pak Su Usup (anggota Ghazal Al Hidayah) yang berada di ICU akibat kemalangan yang menimpa....Moga Alalh permudahkan keluarga beliau.

Nuruddin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved