Sayang Yusuf!

on Tuesday, January 15, 2013




Abah dan Mama naik pangkat dengan kehadiran Yusuf  (*_*)
 

Kami dua pun naik pangkat juga..Yusuf baru 3 hari masa ni ('_')


**Ibu Yusuf**

Yusuf dan baju sejuk merah..















Baju sejuk kait ni Tok Mama bagi kat Yusuf..asalnya ibu pakai masa kecik-kecik dulu..jadi dah 2 generasi, baju ni elok lagi untuk dipakai..kali ni Yusuf pakai masa beli barang di Tesco Station 18. T-shirt yang Yusuf pakai lengan pendek, elok la pakai baju ni kat luar..


Masa kecik dulu, Abah, Mama dan saya tinggal di Kuantan. Abah kerja di Politeknik Kuantan, sebab tu dari 5 orang adik beradik, saya seorang (anak sulung) lahir di sana..Masa tu hidup tak senang sangat Mama cerita..Abah ada motor saja. Jadi tiap kali balik kampung di Alor Setar, kami 3 beranak naik bas ekspres..cerita dalam bas lain pula..lagi macam2..Baju sejuk merah ni Mama bagi saya pakai sebab dalam bas kan sejuk..

Bila tengok Yusuf pakai baju ni, terbayang masa saya kecik dulu..mungkin dalam umur ni juga saya pakai baju yang sama..

Dengan mengingati perkara yang lepas, kita akan lebih kenal diri kita yang sekarang kan..

Terima kasih Allah atas nikmat ini..hidup dikelilingi orang yang tersayang..


**Ibu Yusuf**


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved