Latihan Nasyid Al Hidayah Seri Iskandar (perlu khidmat jurulatih?)

on Tuesday, February 26, 2013


Alhamdulillah...

24 Februari 2013 Ahad lalu selesai sesi pertama latihan asas nasyid di Sekolah Rendah islam Al Hidayah (Rangkaian MUSLEH) Seri Iskandar.

Teringat sewaktu saya mengajar di Sek rendah Al islah/Itqan dahulu. Mengajar nasyid hingga mereka mampu 'perform' dengan baik. Di Al Islah ada Hatim pelajar darjah 6 tahun 2008 yang mahi bermain drum. Pentadbiran sekolah juga tiada halangan untuk saya menggunakan gitar menggubah lagu nasyid dan lagu rasmi sekolah al Itqan ketika itu.

Kini saya mengajar nasyid di bawah kelolaan Kolej Komuniti Pasir salak.

Jika ada pihak berminat mendapatkan khidmat latihan intensif, sila hubungi 017 6291368 atau 012 5296690.

Jika melalui Kolej Komuniti kos yang perlu dikeluar oleh pihak sekolah minima.

Saya juga menerima jemputan untuk sesi latihan berkala (ikut jam).

Muhammad Nuruddin Bin Bashah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved