30 Julai -daftar surat beranak Maryam

on Tuesday, October 7, 2014



Dalam 4 hari terus daftar surat beranak Maryam...macam Yusuf dulu pun sama...saya daftar awal untuk tidak menyusahkan kelak..... Tahniah Maryam....


Nuruddin
Bapa Maryam

Maryam dan prolong jaundice nya...

on Monday, October 6, 2014

Maryam kena sakit kuning lebih 3 minggu....Yusuf dulu dalam 3-4 hari sahaja.... cukup merisaukan...


Ni muka Maryam baru keluar wad di Jitra...


Maryam semasa proses cek darah....hari-hari dia kena....kuning makin naik...turun sikit naik banyak.....



3- Ogos 
Susu kambing bru perah pg ni,nak bg kat Wardah Abdul Rahman n pak mertua Major Saad krn ia blh tmbh selera makan, untk kncg manis, kuatkan imunisasi, untk cuci darah. Akan dtg nak jd pnjual susu kambg juga sambilan di Sg Ptni.


Tak berkesan juga susu kambing untuk Maryam selain sengkuang cina dan daun kucai...

Kami ke Klinik Ainiyah Tikam Batu ambil ubat titis..sekali bagi sahaja turun banyak kuning dia....






Maryam dicukur kepala...

Muhammad Nuruddin Bin Bashah added 2 new photos.
August 4 · 
Maryam selamat dicukur rambut oleh bidan makcik Minah kampung Gelong kemunting Jitra


Maryam dan Yusuf 3 hari.....



Deghe muka depa sama.....

17 Ogos - Sukanena Yuasa Battery Tikam Batu...


buh belon dalam perut...Yusuf menangis sebab nak ambil belon yang disediakan untuk sukan pecahkan belon....Bapak dia pulak menyamar mengandung anak no.3...




Nak jd Al Qasam, kata Yusuf..




2 Putera dan Puteri kesayangan kami....


Wardah Binti Abdul Rahman added 6 new photos.
August 31 · 
Putera dan puteri kesayangan kami-Muhammad Yusuf(2t4b) dan Maryam(37h).. Muhammad Nuruddin Bin Bashah
 — feeling loved.










Hadiah Mikrofon untuk Yusuf..

Beli mikrofon kat yusuf disebabkan dia taksub n cintakan system siaraya. Pasang kat amplifier gitar saya






2 Beradik di rumah baru di BPJ SP

Dua beradik melepak sementara ibu bpa sdg mengangkat buku2 ke rumah baru yg seberat dua tan ini..




Muka budak 2 bulan.....

Dah dua bulan usia Maryam..




Penulis sambilan dalam Harakah....tak selalu disiar pun...




Masuk Harakah esok. Tulis mudah nak amal sukar
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.


Mikrofon Berhias...permainan Yusuf


Permainan plg Ustaz Yufuf suka. Kaki bonggo dgn hiasan mcm2. Dia kata ni speker. Sbnrnya nak sbt mikrofon..
 — with Wardah Binti Abdul Rahman.






Maryam dan Yusuf dlm troli

Maryam dan Yusuf dlm troli...Maryam tgk ja muka abg dia...oo dia ni yg bg aku trkejut tgah tidoq..

Maryam umur 2 bulan 10 hari....berat 5.8 kilo dah dia.....

Ni kat tesco masa ambil Mak Teh dia dari Stesyen Bas lama SP....






Ziarah Pak Lang di Dobinya depan GAMA Penang

5 Oktober 2014-

Tadi pas beraya di Balik Pulau, plan ziarah Pak Lang yg patutnya kami ja nak pi, dimeriahkan dgn penyertaan ramai lg sanak family kami..Dobi pak lang dpn Supermarket lagenda, GAMA ...moga beliau terus dipeliharaNya.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved