Sahur sunat bersama Yusuf..

on Saturday, September 1, 2012


Ini gambar wajah Muhammad Yusuf yang jengkel dengan ibu bapa nya yang bersahur di kedai mamak pada khamis yang lalu 30 Ogos 2012...

Wardah makan dua roti canai sebab dia yang nak puasa...saya tak larat dah...

Muhammad Yusuf senang nak kejut pagi dan bawa ke mana-mana...

Muhammad Nuruddin Bashah
MAKHLUK ASING?


Ini bukan makhluk asing....tetapi Yusuf yang sedang beraksi dengan mainan teether sebab rasanya dia dan mula gatal gusi sejak 4 bulan setengah....

dah la tudung ibu dia pun semua dia makan...... 

Muhammad Nuruddin Bashah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved