Yusuf dengan Ustaz Akmal...

on Saturday, January 19, 2013


Semalam Mesyuarat Lajnah Penerangan Negeri Perak....bawa Yusuf pi sama...dia main dan baca buku dengan ibu dia di ruang tengah....sambil ada dua kakak dok 'acan' dia..dia aktif dan teruja bila ada kanak-kanak lain...Nampak gaya memang di 'skolah' (TASKA) nanti dia tak menangis 'meghap' sebab ada ramai kawan lain....

Yusuf didukung oleh Ustaz Akmal, Ketua Penerangan DPP Negeri Perak....sambil kena dukung dia dok tarik pipi Ustaz Akmal sebab dia boleh dengan saya saja...semoga Yusuf akan sentiasa bersama pejuang agama...

Muhammad Nuruddin Bashah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved