Apabila bayi comel tak mau tidur ajak bercakap pulak...

on Thursday, September 13, 2012


Malam ni Muhammad Yusuf terjaga pukul 12 malam selepas terdengar bapa dia balik daripada jamuan Aidilfitri Cawangan Desa Pakatan...

Bila terjaga dah tak boleh tidur tetapi tak menangis..

Dia nak golek-golek dan nak ajak bercakap...

kami letak dia atas toto depan TV sambil tengok dia cakap sorang=sorang....

sayang Yusuf....

Muhammad Nuruddin Bashah


Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

haaa Yusuf leh cakap dah ka? nanti bawa lah dia mai sini nak try cakap dengan dia pulak.

Santai iskandarX


September 13, 2012 at 12:41 AM
Muhammad Nuruddin said...

Yusuf boleh cakap bahasa dia saja..bunyi yang dok dengar dia sebut lani abubu dan amama saja..


September 18, 2012 at 9:10 AM
Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

dia panggey hang abuya kot? kat kak adah dia panggey mama


September 19, 2012 at 3:07 PM

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved