Alam mainan Muhammad Yusuf....

on Saturday, October 27, 2012



Nak bawa ke Disneland..dah tu tempat Yahudi....nak beli alat mainan mahal2 duit pulak tarak...jadi kami beli ja apa mainan yang mampu dibeli....ada je jualan murah mainan kami pi....

Bila tengok Yusuf belek satu-satu mainan dia, rasa sebak pun ada....sebab tu ja kami mampu...ingat jugak beberapa kanak2 baru-baru ni dalam akhbar....bukan takat tiada mainan, malah lutut, sendi dan tengkorak kanak-kanak retak didera KEKASIH bapaibu sendiri (bersekedudukan)...untungnya Muhammad Yusuf..syukur Muhammad Yusuf....

Muhammad Yusuf dah pandai duduk tanpa bersandar..merangkak tak pandai lagi....
Moga Muhammad Yusuf sihat selalu dan hargai mainan yang kami beli....
Antara penyumbang mainan Yusuf adalah Tok mama, Tok (P.Pinang), Makcik Dayah, Maksu Jannah, Makcik Che Ah, Pakcik Acik dan isteri dan bapak kandung die sendiri....

Muhammad Nuruddin Bashah





Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved