Keluarga Johor mai umah...

on Saturday, December 29, 2012


Ini keluarga Abg Badrul yang mengunjungi rumah saya minggu lepas,, 23 Disember 2012...depa konvoi INNOVA ke Ipoh....tengok tempat2 masa depa muda2 dulu di Maktab Perguruan Kinta...

Anak-anak depa semua mai..tapi sat ja sebab depa nak pi Bota bantai durian pulak...

Wardah buat gulai ikan rempah giling....beli rempah tu di pasar pagi Batu Gajah...sedap tiba-tiba teringat aroma gulai Tok Balik Pulau....Tok hanya suka gulai giling..dalam 2 tahun sebelum dia meninggal sahaja dia makan rempah serbuk sebab tak larat giling....masa tu Pak Su Jabar dah sakit-sakit..setahun lepas Pak Su meningal, Tok pulak pi ke Rahmatullah....

Lepas ni mai tidoq sini pulak....

Muhammad Nuruddin Bashah



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved