Atok dalam TV..

on Monday, September 24, 2012

 
Nampak gayanya Yusuf ni suka duduk sambil tengok Atok kat TV. Tapi ibu tak boleh biar Yusuf duduk macam ni lama-lama sebab Yusuf memang tak pandai duduk lagi. Tak bagus juga untuk tulang belakang Yusuf kan..

Pesan Atok harini:
1. Dalam salam tak ada perkataan TAALA..
2. Bila orang bagi salam 'Assalamualaikum', sebaiknya kita jawab lagi panjang 'Waalaikummussalamwarahmatullahhiwabarokatuh'..
3. Ucapan salam kekal sampai akhirat. Dalam syurga nanti, semua suka bagi salam..

Sebelum bagi Yusuf tidur lagi satu round pagi2, saya bagi dia tengok Pesan Atok-TV9, 8.30 pagi dulu..mudah-mudahan besar nanti Yusuf jadi macam Atok dalam TV tu-Al-Hafiz ;]
 
 
 
**Ibu Yusuf**

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved