Yusuf dah tangkap kaki

on Monday, September 10, 2012


Yusuf dah pandai pegang kaki kiri sejak usi 4 bulan..sekarang dah 5 bulan lebih....dah try capai kaki kanan pulak.

Pagi2 Muhammad Yusuf akan naikkan 2 kaki dia kecik ja..pas tu hempas atas tilam...macam katon..ha ha ha ha...

Mungkin dia nak try exercise ni...

Muhammad Nuruddin Bashah
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Kuat dah lani Yusuf leh capai kaki dah. Dia hempas kaki laju2 ka? kena tengok gak tu.



Santai iskandarX


September 10, 2012 at 6:42 PM

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Sahabat Saya

Sahabat Yang Datang Melawat

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved