Panglima Bendang Padi

on Saturday, August 25, 2012


Dulu-dulu paling suka drama bersiri Panglima Kundur lakonan Eman Manan dan Tiara Jaquelina....ada juga Cikgu Khairi (Silat Gayong Malaysia) berlakon sebagai Kua (ketua lanun) dan beberapa lagi pelakon silat hebat macam Latif Borgiba...

Lepas itu drama silat terbaik adalah Semutal Hitam dan Keris Hitam Bersepuh Emas....juga lakonan Eman Manan...La ni..Yusuf pulak jadi Panglima Bendang Padi.....

Muhammad Nuruddin  Bashah


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Anda dipersilakan untuk komen disini dengan tidaak meletakkan sebarang link spam kecuali link back ke blog and sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sahabat Saya

Peringatan

Segala yang saya tulis didalam blog saya adalah sekadar pendapat saya tentang pengalaman serta ulasan saya tentang berita yang saya baca serta saya dengar atau saya lihat dan alami sendiri.

Pendapat saya mungkin akan berbeza-beza dan tidak akan sentiasa sama diantara pendapat terbaru dan pendapat yang lama dan tidak ada kena-mengena dengan mana-mana pihak tertentu kecuali jika saya letakkan namanya atau linknya.

Saya tidak membenarkan kepada mana-mana pihak atau pembaca blog saya ini membuat printscrint terhadap blog ini atau mana-mana bahagian blog ini tanpa meminta izin saya terlebih dahulu, saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang cuba mencabuli hak persendirian ini.

Segala kata-kata saya adalah lahir dari hati turun ke jari-jemari...

Terima Kasih,

///Muhammad Nuruddin Bin Haji Bashah///
 
© Semua Tentang Yusuf dan Maryam All Rights Reserved